Bygge tømmerhytter

Har du lenge hatt lyst på en hytte på fjellet eller ved et skogstjern? Kanskje du alltid har hatt drømmer om ei tømmerhytte du og din familie kan reise til?

Vi i Nore Laft AS kan hjelpe deg helt fra planleggingsfasen til å lafte og ferdigstille tømmerhytta du har drømt om.

Vår fremgangsmåte ved bygging av tømmerhytter

Vi er opptatt av å lafte tømmerhytter som har beholdt sjarmen fra de gamle laftehusene, men også med mulighet for moderne elementer som glass og stein.

I tillegg til å oppfylle dine ønsker og behov, er vi også opptatt av at tømmerhytta ikke dominerer i terrenget rundt. Uansett størrelse er det viktig å få hytta til å se minst mulig ut. Dette får vi til gjennom våre svalganger og en kraftig takkonstruksjon.

Vi tar alt ansvar innenfor prosjektering og planlegging og vi samordner alt arbeidet fra utgraving av tomta til rørlegger, murer og elektriker. Dette er et særs viktig arbeid for å unngå feil og fordyrende løsninger.

Vi følger deg også opp etter at tømmerhytta er bygget. På den måten kan du være trygg på at du er kommet til et firma som ønsker det beste for deg og din tømmerhytte.

Vårt fokus er kvalitet og ekthet. Du kan være trygg på at vi leverer ei tømmerhytte som ved riktig vedlikehold kan stå i flere hundre år.

Lang erfaring med bygging av tømmerhytter i Telemark, Vestfold, Buskerud og Oppland.

Sammen med deg finner vi ut av hva slags hytte som kan være aktuell. Vi har mange gode hyttemodeller og sammen tegner vi ei hytte ut ifra dine ønsker og behov. Se noen av våre modeller og hytter vi har bygd under "Hytter og Hus".

Vi har bred kompetanse innenfor bygging av tømmerhytter og ved at vi selv tegner de fleste hyttene, veit vi mye om hva som fungerer og ikke. Vi er også meget opptatt av å ivareta dine ønsker om å sette et personlig preg på utformingen. Våre medarbeidere bistår deg også med gode råd og kompetanse på mulighetene som finnes.

Ønsker du mer informasjon om bygging av hytter, kan du ta kontakt her for en uforpliktende prat her.

Kontakt oss